DIMP
(Done It Myself Projects)
eller
Gjort på egen hand

 
Dessa sidor innehåller information om ett antal projekt rörande saker som jag har gjort själv (eler i vissa fall tillsammans med någon). Jag inser att en del av dessa saker kan vara svåra att åstad komma för alla och envar, men de flesta kan göra betydligt mera än vad de i förstone tror bara viljan att försöka finns.

Det största problemet är oftast att hitta bra källor för utgångsmaterial, mera om detta senare på respektive sida. Nästa problem kan vara att ha tillgång till relevanta maskiner som kan behövas för vissa arbetsmoment. Jag har haft tur då jag på olika sätt lyckats få tillgång till de mest effektiva maskinerna genom vänner och bekanta. Detta skall dock inte skrämma någon från att försöka då det oftast går att åstadkomma det mesta med handverktyg, även om det tar lite mera tid. Det går alltid att vända sig till en lokal firma för mot en ganska blygsam kostnad få hjälp med vissa moment som kan vara svåra att klara utan bra maskiner.

Jag hoppas att namnen på de olika sidorna förklarar vad de handlar om (om inte så gå dit och se efter om det kan vara något just för Dig). Välkommen in och bli inspirerad att göra något på egen hand.
 

Björkar och bokar i vårskrud med klippvägg i bakgrunden.
Mölndal

 

 Hem